Verzenden & Retourneren

Alle gereserveerde of bestelde producten en diensten worden zorgvuldig gepland en gevolgd door de professionals van onze planning.

 

Vragen over de planning, zijn er onduidelijkheden, klachten of compliment doorgeven?

 

Bel direct naar de planning van Schwarte Uitvaartondersteuning:

 

085 – 800 0350 onder kantoortijden bereikbaar.

 

Product retourneren

 

Voldoet een artikel uit onze webshop niet aan je verwachtingen? Dan mag je het product binnen 14 dagen kosteloos verzenden & retourneren.

 

Hoe kan ik een artikel retourneren?

 

Je kunt je bestelling altijd binnen 14 dagen kosteloos retourneren, mits het artikel aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Producten die vervaardigd zijn conform jouw instructie (bijvoorbeeld: gegraveerde grafstenen, persoonlijke linten voor rouwboeketten)
  • Producten die kunnen bederven binnen de bedenktermijn (bijvoorbeeld: rouwboeketten)
  • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne (bijvoorbeeld: grafkisten, urnen en Assieraden als die al gebruikt zijn)
  • Diensten betreffende vervoer, restaurantbedrijf, te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode (bijvoorbeeld rouwvervoer, catering) en die reeds uitgevoerd zijn volgens afspraak
  • Diensten die door hun aard en gebruik niet kunnen worden teruggezonden (Bijvoorbeeld: opbaring, crematie, begraving)

 

Verwerking van je retour

 

Bewaar het verzendbewijs van je retourzending goed. Na ontvangst van je retour nemen we contact met je op.
Heb je een ander herinnering product op het oog? Dan zorgen we ervoor dat je die zo snel mogelijk ontvangt. Het verschil wordt dan verrekend. Wil je geen ander herinnering product? Dan ontvang je het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen na ontvangst terug op de rekening waarmee je hebt betaald.

 

Onvolledige of beschadigde producten

 

Ontvangen we een product onvolledig of beschadigd? Dan krijg je mogelijk maar een deel van het aankoopbedrag terug.

* Verpakking

Gebruik indien mogelijk de originele, onbeschadigde verpakking. Wanneer dit niet kan, gebruik dan een andere stevige verpakking en goed opvulmateriaal voor je retourzending. Schwarte uitvaartondersteuning is niet aansprakelijk voor eventuele transportschade tijdens de retourzending.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen per email aan ons kenbaar te worden gemaakt.

Dit kan via e-mail aan administratie@schwarte-uitvaartondersteuning.nl

Je dient hierbij in ieder geval jouw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

In het geval van een terugbetaling hebben wij ook jouw bankrekeningnummer nodig. Betaalde bedragen worden binnen 30 dagen terugbetaald.

Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling moet gelijk zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan ons hebt gedaan. Dit in ter voorkoming van fraude met terugbetalingen.

Of uw dierbare nu wel of niet verzekerd is

Neem contact met ons op als uw verzekeringsmaatschappij bijv. DELA, Yarden, Monuta of Reaal etc. Wij zullen de uitvaart regelen en een professionele service bieden die alle verwachtingen overtreft. Wij zijn er voor u, wat er ook gebeurt!

Uitvaartpolissen zijn vaak één of meer keren overgenomen door andere organisaties, en daarom helpen wij u graag bij het indienen van de polis. Iedereen heeft zijn eigen recht om een begrafenisondernemer te kiezen, dus als uw lidmaatschap bij een of andere vereniging korting geeft op wat nodig is, laat het ons weten!

U kunt er zeker van zijn dat de uitvaart altijd binnen het door u vastgestelde budget zal passen.

Wij bieden vijf verschillende pakketten aan, elk afgestemd op specifieke behoeften. Wij geven u namelijk graag een advies op maat.

Wij verzorgen door heel Nederland eerbiedwaardige uitvaarten, begeleid door professionele uitvaartverzorgers uit uw eigen regio.

Verzenden & Retourneren Verzenden & Retourneren Verzenden & Retourneren Verzenden & Retourneren Verzenden & Retourneren Verzenden & Retourneren

Schwarte Uitvaartondersteuning
Average rating:  
 0 reviews