Overlijden melden 24/7

 

 

Overlijden melden? Neem direct contact met ons op.

Onze landelijke meldlijn is:

Telefoonnummer:

 

085-800 0350 

(Dag en nacht bereikbaar)

 

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van overlijden. Wij zullen elk detail met zorg doornemen, zodat alles correct gebeurt, van begin tot eind! U kunt ons bereiken op ons telefoonnummer:

085 – 800 0350

(Dag en nacht bereikbaar)

 

Voor als uw dierbare is overleden is het belangrijk dat u zijn of haar overlijden zo snel mogelijk meldt.

 

Wat kunt u verwachten?

 

Wanneer u een overlijden meldt, noteren wij altijd eerst een aantal gegevens van u. De dienstdoende uitvaartverzorger zal u daarna binnen 5 tot 10 minuten bellen. En regelt met u de uitvaart. Zo weet u direct hoe snel onze uitvaartverzorgers bij u op locatie zijn. Natuurlijk houdt hij of zij rekening met al uw persoonlijke wensen.

We zullen u helpen om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Als onze uitvaartverzorgers eenmaal aangekomen zijn, zullen zij alles doen wat in hun macht ligt om ervoor te zorgen dat Uw dierbare goed verzorgd wordt. Wij kunnen hem of haar thuis opbaren of wij nemen de overledene mee naar een van onze uitvaartcentrums. Zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken. Wij zullen u daarnaast vragen om de kleding van uw dierbare hij/zij zal dragen in de komende dagen.

Het overlijden van een dierbare is altijd moeilijk en verwarring en kan een bijkomende stress zijn. Wij als uitvaartverzorging werken landelijk. Wij zorgen ervoor dat elke ceremonie of dienst die ter ere van de overledene gehouden wordt, van begin tot eind vlekkeloos verloopt – ongeacht waar die plaatsvindt!

 

Overlijden melden kan 24/7 per dag

 

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om beslissingen over de regelingen voor uw dierbare met zorg en respect te nemen. Daarom zullen onze uitvaartverzorgers alles wat u nodig hebt stap voor stap met u doornemen, zodat elk detail overwogen is voordat u een definitieve beslissing neemt over welk soortuitvaart het meest geschikt is.

 

Of uw dierbare nu wel of niet verzekerd is

 

Neem contact met ons op als uw verzekeringsmaatschappij bijv. DELA, Yarden, Monuta of Reaal etc. Wij zullen de uitvaart regelen en een professionele service bieden die alle verwachtingen overtreft. Wij zijn er voor u, wat er ook gebeurt!

Uitvaartpolissen zijn vaak één of meer keren overgenomen door andere organisaties, en daarom helpen wij u graag bij het indienen van de polis. Iedereen heeft zijn eigen recht om een begrafenisondernemer te kiezen, dus als uw lidmaatschap bij een of andere vereniging korting geeft op wat nodig is, laat het ons weten!

U kunt er zeker van zijn dat de uitvaart altijd binnen het door u vastgestelde budget zal passen.

Wij bieden vijf verschillende pakketten aan, elk afgestemd op specifieke behoeften. Wij geven u namelijk graag een advies op maat.

 

Overlijden melden

 

Als u een dierbare heeft verloren en u moet zijn overlijden melden, bel dan dit Landelijke meldpunt

 

Telefoonnummer:

085 – 800 0350

(Dag en nacht bereikbaar)

 

Wij verzorgen door heel Nederland eerbiedwaardige uitvaarten, begeleid door professionele uitvaartverzorgers uit uw eigen regio.