Welkom in de webshop van

Schwarte Uitvaartondersteuning

In de webshop van Schwarte Uitvaartondersteuning is het mogelijk producten in kleine hoeveelheden aan te schaffen.

Grote voorraden en uiteindelijk overjarige producten kunt u hiermee vermijden. Ondanks het feit dat u bij Schwarte Uitvaartondersteuning in kleine hoeveelheden kunt inkopen bieden wij kwaliteit voor een scherpe prijs. Ook wij gebruiken de producten in ons dagelijks werk!

Naast het kunnen bestellen van kleine hoeveelheden geven wij alle prijzen inclusief BTW en zijn we transparant in onze verzendkosten.

Bezoek onze (web) winkel

Wilt u de producten eerst zien voordat u een bestelling doet? Of wilt u de producten zelf ophalen? Geen probleem! Laat ons weten wanneer u wilt komen, uiteraard staat de koffie en thee altijd klaar. U kunt de webshop van Schwarte Uitvaartondersteuning bereiken

Via email info@schwarte-uitvaartondersteuning.nl, telefoon 085 – 800 0350

 Bezorging vanaf €115,00

 Veilig betalen via iDeal

 Persoonlijk advies   

24/7 Online bestellen

Uitvaart regelen in Nederland

Voor het regelen van een uitvaart in Nederland of het beantwoorden van vragen,

Zijn wij 24 uur per dag vrijblijvend bereikbaar op 085 800 0350.

De periode rondom de uitvaart van uw dierbare is vaak intens. Veel zaken moeten geregeld worden, terwijl u ook de tijd wilt nemen om afscheid te nemen. Om deze reden ondersteunen wij u zoveel mogelijk, nemen we u mee in de stappen die moeten worden genomen, bieden wij transparantie over de kosten en proberen we u in dit proces zoveel mogelijk te ontzien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen, ongeacht het budget, een waardig afscheid verdient. Wij verzorgen daarom uitvaarten tegen scherpe tarieven. Iedere uitvaart is uniek en wordt met de grootste zorg geregeld.

Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze pakketten met bijbehorende diensten en kosten. Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor een crematie in Nederland, wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Wij verzorgen door heel Nederland eerbiedwaardige uitvaarten, begeleid door professionele uitvaartverzorgers uit uw eigen regio.

.