Staatsievervoer

Onder staatsievervoer verstaan wij de rouw- en volgauto’s die inzetbaar zijn op de dag van de uitvaart. Ieder mens is uniek en elke uitvaart is anders.
Het vervoer op de dag van de uitvaart wordt ook wel staatsievervoer genoemd. Op de dag van de uitvaart wordt de overledene vervoerd van het rouwcentrum, het woonhuis of verpleeghuis naar de kerk, begraafplaats of uitvaartcentrum. Bij Schwarte Uitvaartondersteuning kunt u terecht voor rouwvervoer en volgauto’s. In ons eigen beheer kunnen we voorzien in zwarte Staatsievervoer en/of volgauto’s of een grijze Staatsievervoer. Verder kunnen we via ons uitgebreide netwerk vele andere vervoersmogelijkheden aanbieden.

Staatsievervoer
Is een specifieke dienstverlening.

 
Nieuwe staatsievervoer ’s blijven aanbieden, andere kleuren op onze rouwauto’s presenteren en innoveren met ons wagenpark is bij ons een blijvende gang van zaken. Zo presenteren wij in het voorjaar 2023 bronskleurige rouwauto’s en in het najaar 2023 volgen onze 100% elektrische Tesla rouwauto’s.
Voor het volgautovervoer beschikken wij naast de diverse 4- en 7-persoons Mercedes Benz E-klasse auto’s in diverse kleuren, ook over de mogelijkheid om meerdere familieleden gezamenlijk te vervoeren in een personenbus.

Vervoer

Staatsievervoer is een belangrijk onderdeel van een uitvaart. Wanneer u afscheid neemt van uw dierbare wilt u mooi rouwvervoer dat het begin van de rouwstoet vormt. In Nederland is er veel mogelijk op het gebied van rouwvervoer en in dit artikel leggen we uit wat de mogelijkheden zijn.

Soorten Staatsievervoer in Nederland
De mogelijkheden op het gebied van rouwvervoer worden steeds groter. Dit komt omdat Nederlanders steeds meer wensen hebben op het gebied van een uitvaart. Vroeger was rouwvervoer meestal zwart en tegenwoordig zien we naast zwart ook steeds meer witte en grijze rouwauto’s. Naast rouwauto’s worden ook uitvaartbussen, rouwkoetsen, rouwfietsen en rouwmotoren steeds populairder. Hieronder vindt u een overzicht van de 10 meest populaire rouwvervoer mogelijkheden in Nederland.

Top 10 Staatsievervoer in Nederland

Zwarte rouwauto
Grijze rouwauto
Witte rouwauto
Uitvaart bus
Paard en wagen
Rouwkoets
Oldtimer
Rouwmotor
Loopkoets
Rouwfiets

Staatsievervoer in opkomst
Doordat er steeds meer mogelijkheden zijn en uitvaarten steeds persoonlijker worden spelen uitvaartondernemers hierop in. Ze proberen zoveel mogelijk nabestaanden te helpen met het vinden van het gewenste rouwvervoer. In sommige gevallen hebben nabestaanden bijzondere wensen en moet een uitvaartverzorger alles uit de kast halen om het gewenste uitvaartvervoer te regelen. Bij het overlijden van een brandweerman kan het bijvoorbeeld zijn dat de nabestaanden graag willen dat de rouwauto een brandweerauto is. Of bij de uitvaart van een kapitein van een schip zouden nabestaanden ervoor kunnen kiezen om nog een laatste stukje met de grafkist op een boot te varen. Om vervolgens naar de laatste rustplaats gebracht te worden.

Staatsievervoer Staatsievervoer Staatsievervoer Staatsievervoer

Schwarte Uitvaartondersteuning
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Denjela StoksDenjela Stoks
19:17 19 Aug 23
Erg goede service ! Hoop dat meer mensen jullie zullen ontdekken
Jannie MerkesteinJannie Merkestein
09:43 31 Jul 23
Michel BlaasMichel Blaas
13:43 17 Jul 23
js_loader

Goedkoopste uitvaartproducten online kopen. Persoonlijk en betrouwbaar.

Online bestellen van een uitvaartproducten voelt misschien wat vreemd, maar het is wel prettig om in alle rust, in uw eigen omgeving de diverse mogelijkheden te bekijken. En u kunt ervan op aan: welk u goedkoopste uitvaartproducten ook kiest.

U vindt hier de bv: de goedkoopste uitvaartkist.

Er zijn verschillende materialen, kleuren en maten te bestellen, ons assortiment is ruim. De ervaring leert dat het kiezen van een uitvaartkist, hoe verdrietig de omstandigheden ook zijn, kan helpen in het proces van verlies en rouw. Het kan helpen om praktisch ergens mee bezig te zijn, met in uw achterhoofd de wens van uw dierbare.

Wat gebeurt er na het plaatsen van een bestelling?

Zodra u bij Schwarte uitvaartondersteuning een keuze heeft gemaakt en een bestelling heeft geplaatst nemen we binnen 1 uur contact met u op. Dan bespreken we uw wensen verder persoonlijk. We leveren de goedkoopste uitvaartproducten vervolgens volgens afspraak, binnen enkele uren, bij u thuis of bij de uitvaartondernemer. Zodra de kist daar is geleverd ontvangt u direct een sms of email ter bevestiging. De bezorging zal altijd discreet plaatsvinden. Onze wagens zijn altijd ongedecoreerd, en onze chauffeurs zijn netjes en vriendelijk.

BTW

Al onze prijzen zijn inclusief btw.

Wij verzorgen door heel Nederland eerbiedwaardige uitvaarten, begeleid door professionele uitvaartverzorgers uit uw eigen regio.