Kistschragen en rok

 85,00

Kistschragen en rok voor de opbaring thuis huren.

Deze prijs is voor maximaal 5 dagen huur. Huurtermijn gaat in van moment van afhalen t/m terugbrengen van het gehuurde artikel.
Op dit product is een borg van toepassing van: € 150,- te voldoen bij het ophalen van het artikel. Huurprijs is gebaseerd op ophalen en terugbrengen door u (de huurder).
Bezorging vanaf € 115,00      

Artikelnummer: 6050 Categorie: Tags: , , ,

Kistschragen en rok voor de opbaring thuis huren.

Kistschragen en rok

Huurtarief voor de duur van de opbaring

Ophalen of laten bezorgen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

https://www.schwarte-uitvaartondersteuning.nl/

Goedkoopste uitvaartproducten online kopen. Persoonlijk en betrouwbaar.

 

Online bestellen van een uitvaartproducten voelt misschien wat vreemd, maar het is wel prettig om in alle rust, in uw eigen omgeving de diverse mogelijkheden te bekijken. En u kunt ervan op aan: welk u goedkoopste uitvaartproducten ook kiest.

u vindt hier de bv: de goedkoopste uitvaartkist.

Er zijn verschillende materialen, kleuren en maten te bestellen, ons assortiment is ruim. De ervaring leert dat het kiezen van een uitvaartkist, hoe verdrietig de omstandigheden ook zijn, kan helpen in het proces van verlies en rouw. Het kan helpen om praktisch ergens mee bezig te zijn, met in uw achterhoofd de wens van uw dierbare.

Wat gebeurt er na het plaatsen van een bestelling?

 

Zodra u bij Schwarte uitvaartondersteuning een keuze heeft gemaakt en een bestelling heeft geplaatst nemen we  binnen 1 uur contact met u op. Dan bespreken we uw wensen verder persoonlijk. We leveren de goedkoopste uitvaartproducten vervolgens volgens afspraak, binnen enkele uren, bij u thuis of bij de uitvaartondernemer. Zodra de kist daar is geleverd ontvangt u direct een sms of email ter bevestiging. De bezorging zal altijd discreet plaatsvinden. Onze wagens zijn altijd ongedecoreerd, en onze chauffeurs zijn netjes en vriendelijk.

BTW

Al onze prijzen zijn inclusief btw.

Wij verzorgen door heel Nederland eerbiedwaardige uitvaarten, begeleid door professionele uitvaartverzorgers uit uw eigen regio.

Kistschragen en rok Kistschragen en rok