Een professionele uitvaartondersteuner

 75,00

Op basis van een uren tarief via mail of huisbezoek.

 

 

 

Een uitvaartondersteuner op uren basis

Als een dierbare is overleden, staat de wereld even stil. Toch moeten er veel beslissingen genomen worden. De Uitvaartondersteuner neemt samen met u de tijd hiervoor. Want niet alle keuzes hoeven op één dag gemaakt te worden.

Uitvaartondersteuner van Schwarte Uitvaartondersteuning

Na een overlijden komt een Uitvaartondersteuner naar u toe. Tijdens het eerste gesprek worden de belangrijkste zaken besproken. Zoals de opbaarlocatie, de keuze voor begraven of cremeren en de datum en tijd van de uitvaart. Vaak komt ook de condoleance, de rouwkaart en de eventuele rouwadvertentie aan bod. Wij zorgen ervoor dat u tijdens deze dagen bij Uitvaartondersteuner een vast aanspreekpunt heeft om u te ontzorgen en steunen. Doordat u dagelijks contact heeft met de Uitvaartondersteuner kunt u de tijd nemen om na te denken over de invulling van de uitvaart. Stap voor stap, van dag tot dag, wordt alles voorbereid. U bepaalt zelf hoe actief u hierin wilt zijn. U hoeft zich niet druk te maken over het aangeven van het overlijden bij de gemeente. Dit doet de Uitvaartondersteuner voor u.

Wat doet een Uitvaartondersteuner?

De Uitvaartondersteuner van Schwarte Uitvaartondersteuning staat zowel voor, tijdens als na de uitvaart voor u klaar om u te helpen met alles wat er geregeld moet worden. Na het overlijden komt de Uitvaartondersteuner zo snel mogelijk bij u langs en zorgt voor de verzorging van de overledene. Vervolgens wordt de overledene thuis of in het uitvaartcentrum opgebaard.

Samen met u gaat de Uitvaartondersteuner alle laatste wensen van de overledene langs en regelt een bijzonder afscheid. Ook het drukken en versturen van de rouwkaarten en het doen van aangifte van overlijden bij de gemeente hoort bij de taken van de Uitvaartondersteuner.

Doordat u dagelijks contact heeft met de Uitvaartondersteuner kunt u de tijd nemen om na te denken over de invulling van de uitvaart. Stap voor stap, van dag tot dag, wordt alles voorbereid. U bepaalt zelf hoe actief u hierin wilt zijn.

 

 

Waar schakel je een uitvaart-professional eindverantwoordelijk voor in?

In het kort:

De coördinatie van de gehele uitvaart.

Het voorgaan op de dag van de uitvaart.

Het invullen van het draaiboek op de dag van de uitvaart.

Het volledig ontzorgen vanaf de melding van overlijden.

Het maken samen met u van de rouwkaarten

Het aansturen van de uitvaart-assistent.

Het aansturen van het uitvaart-personeel.

Op basis van een uren tarief via mail of huisbezoek

085 -800 0350

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Schwarte Uitvaartondersteuning
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Denjela StoksDenjela Stoks
19:17 19 Aug 23
Erg goede service ! Hoop dat meer mensen jullie zullen ontdekken
Jannie MerkesteinJannie Merkestein
09:43 31 Jul 23
Michel BlaasMichel Blaas
13:43 17 Jul 23
js_loader

Goedkoopste uitvaartproducten online kopen. Persoonlijk en betrouwbaar.

Online bestellen van een uitvaartproducten voelt misschien wat vreemd, maar het is wel prettig om in alle rust, in uw eigen omgeving de diverse mogelijkheden te bekijken. En u kunt ervan op aan: welk u goedkoopste uitvaartproducten ook kiest.

U vindt hier de bv: de goedkoopste uitvaartkist.

Er zijn verschillende materialen, kleuren en maten te bestellen, ons assortiment is ruim. De ervaring leert dat het kiezen van een uitvaartkist, hoe verdrietig de omstandigheden ook zijn, kan helpen in het proces van verlies en rouw. Het kan helpen om praktisch ergens mee bezig te zijn, met in uw achterhoofd de wens van uw dierbare.

Wat gebeurt er na het plaatsen van een bestelling?

Zodra u bij Schwarte uitvaartondersteuning een keuze heeft gemaakt en een bestelling heeft geplaatst nemen we binnen 1 uur contact met u op. Dan bespreken we uw wensen verder persoonlijk. We leveren de goedkoopste uitvaartproducten vervolgens volgens afspraak, binnen enkele uren, bij u thuis of bij de uitvaartondernemer. Zodra de kist daar is geleverd ontvangt u direct een sms of email ter bevestiging. De bezorging zal altijd discreet plaatsvinden. Onze wagens zijn altijd ongedecoreerd, en onze chauffeurs zijn netjes en vriendelijk.

BTW

Al onze prijzen zijn inclusief btw.

Wij verzorgen door heel Nederland eerbiedwaardige uitvaarten, begeleid door professionele uitvaartverzorgers uit uw eigen regio.

Uitvaart ondersteuner Uitvaart ondersteuner Uitvaart ondersteuner Uitvaart ondersteuner Uitvaart ondersteuner

Uitvaart Ondersteuning Uitvaart Ondersteuning Uitvaart Ondersteuning Uitvaart Ondersteuning Uitvaart Ondersteuning