Reviews, Ervaringen

 

Hoe tevreden zijn onze klanten?

 

Bij Schwarte Uitvaartondersteuning streven wij naar 100% tevreden klanten. Om dit te realiseren vragen wij regelmatig een deel van onze klanten naar hun Reviews, ervaringen. Wij willen graag weten of onze klanten positief zijn over hoe ze zijn geholpen, of wij waarmaken wat wij beloven, of de informatie op onze website duidelijk is en of de door ons georganiseerde uitvaarten aansluiten bij de wensen van onze klanten.

Door deze feedback te verzamelen, kunnen wij onze dienstverlening voortdurend verbeteren en ervoor zorgen dat onze klanten tevreden blijven.

Bij Schwarte Uitvaartondersteuning zijn wij pas tevreden wanneer onze klanten dat zijn.

Contact met klanten

 

Na contact met onze klanten, of dit nu telefonisch, WhatsApp of Social media zijn geweest, vragen wij vaak naar hun ervaringen met onze service. Wij willen graag weten of onze klanten goed zijn geholpen en of zij het contact als prettig hebben ervaren.

Bij Schwarte Uitvaartondersteuning vinden wij het belangrijk om onze klanten zo transparant mogelijk inzicht te geven in de ervaringen van andere klanten. Daarom tonen wij bijna real-time de score van de laatste klantreacties op onze homepage. Deze score wordt met hoge regelmaat ververst, zodat onze klanten altijd een actueel beeld hebben van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Richtlijnen voor het plaatsen van reviews

 

 

Op onze website laten we alleen echte reviews en ervaringen zien.
Daar helpen we andere bezoekers mee. We vragen je om alleen een beoordeling achter te laten als je echt ervaring hebt met onze diensten. Om er zeker van te zijn dat het om echte reviews gaat, keuren wij iedere beoordeling voor we hem op onze website plaatsen. Het kan een paar dagen duren voor je review op onze website staat. Bij de controle letten we er ook op of de review aan onze voorwaarden voldoet.

Dit zijn onze voorwaarden:

• Je mag geen contactinformatie in je review zetten. Telefoonnummers, adressen, e-mailadressen en webadressen.
• Er mag geen kwetsende taal in je review zitten. Je mag niet schelden of mensen beledigen of discrimineren.
• Je review moet langer zijn dan 4 woorden.
• In je review mag je geen andere bedrijven noemen.
Het is geen probleem als er spelfouten in je review staan of als je maar één zin achterlaat.
Ook negatieve ervaringen over onze dienstverlening plaatsen we gewoon op onze website.

 

Wil je liever met een van onze medewerkers spreken? Neem dan contact op met Klantenservice. Onze collega’s zitten klaar om je te helpen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 085 – 800 0350van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Wij verzorgen door heel Nederland eerbiedwaardige uitvaarten, begeleid door professionele uitvaartverzorgers uit uw eigen regio.

gs.

Schwarte Uitvaartondersteuning
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Denjela StoksDenjela Stoks
19:17 19 Aug 23
Erg goede service ! Hoop dat meer mensen jullie zullen ontdekken
Jannie MerkesteinJannie Merkestein
09:43 31 Jul 23
Michel BlaasMichel Blaas
13:43 17 Jul 23
js_loader

Reacties via de E-mail

.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Schwarte Uitvaartondersteuning
Average rating:  
 5 reviews
 by Jan peiter

Het eerst gesprek voelde direct al goed aan. Er wordt goed naar je geluisterd wat de wensen zijn. De prijs is zoals ze ook netjes omschrijven. De uitvaart was tot in de puntjes verzorgt. Deze uitvaartleiders zijn echt begrip en respectvol hoe ze met nabestaanden omgaan. Ik zou iedereen  aanraden.


Heel erg bedankt voor de goede zorgen

 by Dhr. Jansen

Eindelijk een uitvaartondernemer die een goede prijs/kwaliteit levert zonder dat er bijkomende kosten bij komen. Het team van Schwarte Uitvaartondersteuning leiden alles in goede banen voor een zeer eerbiedwaardig afscheid.

 by Peter

Schwarte Uitvaartondersteuning is enorm flexibel en leeft zich uitstekend in , in de situatie van betreffende personen. Met veel liefde & zorg is de uitvaart van mijn vader zorgvuldig uitgevoerd. Het is een no-nonsens bedrijf dat in staat is voor een ieder een goede en betaalbare uitvaart te verzorgen. Hartelijk dank voor de uitstekende service.

 by Marloes

Vriendelijk geholpen. Snelle reactie. Het is een fijn team die alles uit handen nemen en je volledig ontzorgen. Het was mede door alle maatregelen een intiem samen zijn. Nogmaals heel hartelijk bedankt allemaal!!

 by Jeremy

Hallo Schwarte Uitvaartondersteuning. Ik ben uitstekend geholpen met de volledige uitvaart van een familielid. Zeer deskundig en netjes te werk, gaan geweldig om met de nabestaande, niks was teveel gevraagd, alles wat we wouden kon gerealiseerd worden, zeer deskundig personeel en een professionele offerte wat erg op prijs is gesteld. Wij weten precies wat ze doen. En gaan met respect om met de nabestaande. Mocht de situatie zich weer voordoen kiezen wij direct weer voor Schwarte Uitvaartondersteuning.