Nazorg

Waar kunnen we na de uitvaart over praten?

Als iemand overlijdt komt er vaak veel praktische nazorg op de nabestaanden af. Er moet zoveel worden geregeld, terwijl het mogelijk is dat uw hoofd er helemaal niet naar staat. Er moeten allerlei administratieve zaken worden opgepakt; van de dagelijkse bankzaken tot de erfenis.

 

Het is gebruikelijk dat familie en vrienden samenkomen na een overlijden om samen te rouwen om hun verlies. De periode van rouw eindigt echter niet met de uitvaart. Veel mensen vinden zelfs dat de dagen en weken na de uitvaart tot de moeilijkste behoren.

Gedurende deze tijd is het belangrijk om jezelf de ruimte te geven om te rouwen. Het is ook belangrijk om te leunen op je steunsysteem van familie en vrienden. Zij kunnen een schouder bieden om op uit te huilen en helpen met praktische taken, zoals het maken van afspraken of het regelen van de dagelijkse klusjes.

Tot slot is het belangrijk om geduldig te zijn met jezelf. Rouwen is een proces, en er is geen tijdlijn voor genezing. Gun jezelf de tijd die je nodig hebt om te rouwen, en uiteindelijk zal de pijn beginnen af te nemen.

Je kunt erop rekenen dat we er ook na de uitvaart voor je zijn. We nemen na twee weken contact met je op om te zien hoe het gaat, als er nog iets is wat we in onze macht kunnen doen laat het ons dan weten! Zo zal ons toegewijde personeel ook beschikbaar zijn om alle administratieve zaken af te handelen, zodat alles zijn normale gang kan blijven gaan terwijl de gedachten aan je dierbare in ieders hoofd blijven hangen. Uitvaartverzorging Ultimum Vale regelt alles van begin tot eind.

Dankbetuiging Wilt u uw dank betuigen door middel van een bedankaartje of een advertentie?
De beste manier is een bedankkaartje. Het is snel, gemakkelijk en direct. We zullen ervoor zorgen dat ze gepersonaliseerd zijn, zodat iedereen weet wat een groot verlies dit voor je familie is. 

Grafmonument Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een grafmonument.

 

As bestemming

 

Als de overledene is gecremeerd zijn er verschillende mogelijkheden voor de as bestemming, zoals uitstrooien in de natuur of over zee, bewaren in een urn of de as verwerken in een sculptuur of sieraad.

 

Meer informatie?

 

Wil je meer informatie over dit onderwerp? Of heb je hulp nodig bij het regelen van bepaalde zaken? We bieden je graag een helpende hand. Voor deze vragen zijn wij bereikbaar 7 dagen per week van 9.00 tot 20.00 uur op telefoonnummer 085 – 800 0350.

 

De Wilsbeschikking verschilt van het testament, omdat er geen tussenkomst van een notaris is vereist. Toch gelden er ook voor de wilsbeschikking, wil deze geldig zijn, enkele voorwaarden.

 

Dient voorzien te zijn van de datum waarop het stuk geschreven werd;
Moet ondertekend zijn door de erflater.

Wij verzorgen door heel Nederland eerbiedwaardige uitvaarten

Nazorg Nazorg Nazorg Nazorg Nazorg

Schwarte Uitvaartondersteuning
Average rating:  
 0 reviews