Meldingsformulier van overlijden

Heeft u te maken met een sterfgeval, dan is het belangrijk om zo snel mogelijk het overlijden te melden.

Wij hebben als landelijke uitvaartverzorger van Schwarte Uitvaartondersteuning 24/7 een telefonisch meldpunt.

Hiervoor kunt u contact opnemen via

Telefoon:  085-800 0350

of via ons

Meldingsformulier van overlijden

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Volledige naam
Volledige naam overledene
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden

Uitvaart regelen in Nederland

Voor het regelen van een uitvaart in Nederland of het beantwoorden van vragen, zijn wij 24/7 vrijblijvend bereikbaar op  085 800 0350. De periode rondom de uitvaart van uw dierbare is vaak intens. Veel zaken moeten geregeld worden, terwijl u ook de tijd wilt nemen om afscheid te nemen. Om deze reden ondersteunen wij u zoveel mogelijk, nemen we u mee in de stappen die moeten worden genomen, bieden wij transparantie over de kosten en proberen we u in dit proces zoveel mogelijk te ontzien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen, ongeacht het budget, een waardig afscheid verdient. Wij verzorgen daarom uitvaarten tegen scherpe tarieven. Iedere uitvaart is uniek en wordt met de grootste zorg geregeld.

Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze pakketten met bijbehorende diensten en kosten. Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor een crematie in Nederland, wij staan 24/7 voor u klaar.

Wij verzorgen door heel Nederland eerbiedwaardige uitvaarten, begeleid door professionele uitvaartverzorgers uit uw eigen regio.

Schwarte Uitvaartondersteuning
Average rating:  
 0 reviews