Rouwdrukwerk

U bepaalt zelf wie je voor de uitvaart uitnodigt. Je kunt de gasten op verschillende manier uitnodigen. Denk aan een rouwbrief, een advertentie in de krant, een fraai opgemaakte e-mail of telefonisch.

Via onderstaande link kunt je onze voorbeelden bekijken. Een aankondiging van het overlijden via Social media behoort tegenwoordig ook tot de mogelijkheden.

Bekijk dit product

Bekijk dit product

Je hebt de keuze uit verschillende lay-outs en stijlen. Natuurlijk kun je ook een eigen ontwerp (laten) maken. Op deze manier geef je de kennisgeving een extra persoonlijk karakter.

Bij Schwarte Uitvaartondersteuning is het mogelijk om een goedkope uitvaart te regelen. We bedoelen hierbij dat de uitvaart goedkoop is in de financiële zin, zeker niet in de zin van warmte en aandacht. Alle uitvaartverzorgers die wij inzetten zijn ervaren in het verzorgen van een uitvaart en zorgen ervoor dat het budget uitvaart net zo verzorgd en warm is als een dure uitvaart. Op deze pagina vertellen wij u er meer over.

Budget uitvaart tot wel 2.000 euro goedkoper!

Bij ons kunt u een budget uitvaart regelen dat tot wel 2.000 euro minder kost dan een uitvaart die u bij andere uitvaartverzorgers kunt afnemen. Een budget uitvaart die u bij ons kunt afnemen, doet zeker niet onder aan een uitvaart die bijvoorbeeld door grote uitvaartondernemingen zoals Yarden, Dela en Monuta wordt verzorgd. Wij kunnen een uitvaart echter voor een lagere prijs aanbieden, doordat wij een jonge uitvaartonderneming zijn, die niet als doel heeft om erg groot te worden. Bovendien houden wij onze kosten zo laag mogelijk, door vanuit huis te werken en onszelf geen dik salaris aan het einde van de maand uit te betalen. In plaats daarvan werken veel uitvaartverzorgers op ZZP-basis voor ons, die gewoon hun reguliere uurtarief rekenen. Wij brengen dan ook alleen de daadwerkelijke kosten in rekening en zien een uitvaart niet als een middel om veel winst op te maken.

Krijgt u bij een goedkope uitvaart wel een mooie uitvaart? Dat wij een goedkope uitvaart kunnen verzorgen, dus tegen lagere tarieven dan bijvoorbeeld grote uitvaartondernemers, doet zeker niet af aan de kwaliteit van onze dienstverlening. De voornaamste reden dat wij een uitvaart goedkoper aanbieden dan andere uitvaartondernemers, is omdat wij vinden dat de reguliere uitvaartondernemingen te veel verdienen op een uitvaart. U betaalt bij ons puur de dienstverlening die u afneemt. Echter waarborgen wij de kwaliteit, door samen te werken met mensen die ervaren zijn in het verzorgen van een kwalitatief goede uitvaart. Zij begeleiden u vanaf het begin van het regelen van de budgetuitvaart tot aan de dag dat de uitvaart plaatsvindt. Een betere prijs/kwaliteit verhouding dan dat wij aanbieden, zult u dan ook waarschijnlijk niet ergens anders vinden.

Prachtig rouwvervoer

We werken niet alleen samen met mensen die een mooie goedkope uitvaart kunnen verzorgen, maar we zorgen ook voor een kwalitatief goed rouwvervoer. Wij huren per uitvaart enkel rouwvervoer in van bedrijven die in de uitvaartwereld een goede reputatie hebben. Wij komen de overledene ophalen met twee medewerkers in een rouwauto. Onze vervoerders beschikken over de nette rouwauto’s en zo kunnen wij u garanderen dat uw dierbare waardig naar de door u gewenste uitvaart locatie wordt overgebracht. Aan niets zal dus zijn af te zien dat het een budget uitvaart betreft.

Uitvaartpakketten

Vragen over een goedkope uitvaart? Neem contact met ons op! Wij hebben met zorg uitvaartpakketten samengesteld. Elk pakket hebben wij uitgebreid omschreven op onze website, zodat u per pakket weet wat u ervan kunt verwachten. Heeft u vragen of wilt u door ons een goedkope uitvaart laten verzorgen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij zijn u graag tot dienst.

De kosten van de uitvaart dienen voorafgaand aan de uitvaart voldaan te zijn

Wilt u de uitvaart anders vormgeven? Heeft u nog vragen? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

U kunt ons dag en nacht telefonisch bereiken op telefoonnummer

085 800 0350(24/7)

Of per mail naar info@schwarte-uitvaartondersteuning.nl

Wij berekenen geen toeslagen in de avond en/of nacht en in het weekend

Wij verzorgen door heel Nederland eerbiedwaardige uitvaarten, begeleid door professionele uitvaartverzorgers uit uw eigen regio.