Eigen ontwerp Uitvaartkisten

Eigen ontwerp Uitvaartkisten

 

Ontwerp eenvoudig een eigen uitvaartkist. Een uitvaartkist helemaal naar wens maken? Dat is mogelijk bij Schwarte Uitvaartondersteuning.

Eigen ontwerp Uitvaartkisten online kopen. Persoonlijk en betrouwbaar.
Online bestellen van een uitvaartkist voelt misschien wat vreemd, maar het is wel prettig om in alle rust, in uw eigen omgeving de diverse mogelijkheden te bekijken. En u kunt ervan op aan: welk type u ook kiest, u vindt hier de goedkoopste uitvaartkist. Er zijn verschillende materialen, kleuren en maten te bestellen, ons assortiment is ruim. De ervaring leert dat het kiezen van een uitvaartkist, hoe verdrietig de omstandigheden ook zijn, kan helpen in het proces van verlies en rouw. Het kan helpen om praktisch ergens mee bezig te zijn, met in uw achterhoofd de wens van uw dierbare.

Wat gebeurt er na het plaatsen van een bestelling?
Zodra u bij Schwarte uitvaartondersteuning een keuze heeft gemaakt en een bestelling heeft geplaatst nemen we binnen 1 uur contact met u op. Dan bespreken we uw wensen verder persoonlijk. We leveren de goedkoopste uitvaartkist vervolgens volgens afspraak, binnen enkele uren, bij u thuis of bij de uitvaartondernemer. Zodra de kist daar is geleverd ontvangt u direct een sms of email ter bevestiging. De bezorging zal altijd discreet plaatsvinden. Onze wagens zijn altijd ongedecoreerd, en onze chauffeurs zijn netjes en vriendelijk.

In de webshop van Schwarte Uitvaartondersteuning is het mogelijk producten in kleine hoeveelheden aan te schaffen.

Grote voorraden en uiteindelijk overjarige producten kunt u hiermee vermijden. Ondanks het feit dat u bij Schwarte Uitvaartondersteuning in kleine hoeveelheden kunt inkopen bieden wij kwaliteit voor een scherpe prijs. Ook wij gebruiken de producten in ons dagelijks werk!

Naast het kunnen bestellen van kleine hoeveelheden geven wij alle prijzen inclusief BTW en zijn we transparant in onze verzendkosten.

Bezoek onze (web) winkel

Wilt u de producten eerst zien voordat u een bestelling doet? Of wilt u de producten zelf ophalen? Geen probleem! Laat ons weten wanneer u wilt komen, uiteraard staat de koffie en thee altijd klaar. U kunt de webshop van Schwarte Uitvaartondersteuning bereiken

Via email info@schwarte-uitvaartondersteuning.nl, telefoon 085 – 800 0350

Uitvaart regelen in Nederland

Voor het regelen van een uitvaart in Nederland of het beantwoorden van vragen,

Zijn wij 24 uur per dag vrijblijvend bereikbaar op 085 800 0350. De periode rondom de uitvaart van uw dierbare is vaak intens. Veel zaken moeten geregeld worden, terwijl u ook de tijd wilt nemen om afscheid te nemen. Om deze reden ondersteunen wij u zoveel mogelijk, nemen we u mee in de stappen die moeten worden genomen, bieden wij transparantie over de kosten en proberen we u in dit proces zoveel mogelijk te ontzien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen, ongeacht het budget, een waardig afscheid verdient. Wij verzorgen daarom uitvaarten tegen scherpe tarieven. Iedere uitvaart is uniek en wordt met de grootste zorg geregeld.

Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze pakketten met bijbehorende diensten en kosten. Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor een crematie in Nederland, wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Wij verzorgen door heel Nederland eerbiedwaardige uitvaarten, begeleid door professionele uitvaartverzorgers uit uw eigen regio.