Uitvaart Ondersteuning

Schwarte Uitvaart ondersteuning. Het afscheid vormgeven op jouw manier! Voor een persoonlijke begeleiding van de uitvaart.

Uitvaart Ondersteuning

Schwarte Uitvaart ondersteuning. Het afscheid vormgeven op jouw manier! Voor een persoonlijke begeleiding van de uitvaart

Uitvaart ondersteuning door een professional op basis van uren.

Het kan zijn dat je hulp nodig hebt bij het opstellen van een draaiboek, de orde van dienst, de aangifte van overlijden, de rouwkaart, het rouwbezoek, of op de dag zelf. Hierbij kan een professional van,

Schwarte Uitvaartondersteuning

Die uw ondersteunen op basis van de door jouw ingezette uren.

De uren worden vooraf en in overleg met je door ons geraamd. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Onze professionals hebben jarenlange ervaring in het vormgeven van uitvaarten.

Het eerste gesprek

In de eerste bespreking komen de dingen aan bod die meteen geregeld moeten worden. We bespreken de grote lijnen van de uitvaart:

 • De dag en het tijdstip;
 • De keuze voor een begrafenis of een crematie;
 • Bij een begrafenis: de keuze voor een algemeen of een eigen graf;
 • De locatie van de plechtigheid (kerk, aula of elders);
 • De plaats van de opbaring (uitvaartcentrum of thuis);
 • Het uitzoeken van de rouwdrukwerk en het samenstellen van de tekst;
 • Het uitzoeken van de uitvaartkist;
 • Het eventueel verzorgen van een advertentie(s) in de krant;
 • Het organiseren van een condoleance avond of avondwake.

Ter ondersteuning van de keuzes die gemaakt moeten worden, hebben we voorbeelden mee. Deze eerste bespreking is belangrijk zodat met alle betrokken partijen afspraken kunnen worden gemaakt. Uiteraard nemen we voor deze bespreking uitvoerig de tijd. We informeren u over de gewoontes en gebruiken en over alles wat kan, mag en moet, adviseren en denken mee.  Op deze manier kunt u weloverwogen beslissingen nemen en naar een betekenisvolle uitvaart toewerken. Natuurlijk is er ook ruim de tijd voor de emotionele kant van de verdrietige situatie.

“Goede persoonlijke aandacht, fijne medewerkers, flexibel, zeer professionele aanpak, duidelijke afspraken, goed communicatie. Al met al maakte jullie aanpak de uitvaart tot een mooie ervaring en konden wij ons bezighouden met alle emotionele dingen.”

De dagen na de eerste bespreking bespreken we alle details; niet alles hoeft immers binnen een aantal uren na het overlijden besloten te worden, we hebben deze tijd en dit geeft rust. Wij kunnen door het contact en de gesprekken die we hebben op deze manier ons inleven in de situatie en u daardoor zo goed mogelijk ondersteunen en inschatten waaraan behoefte is, op weg naar de uitvaart toe.

We proberen de nabestaanden actief te betrekken bij het organiseren van de uitvaart en proberen hen, indien mogelijk, te stimuleren ook een bijdrage te leveren. Wij vinden dit belangrijk omdat dit later een positief effect heeft op de rouwverwerking.

De nabestaanden kunnen bijvoorbeeld zelf:

 • Helpen met de laatste verzorging van de overledene;
 • Assisteren bij het in de kist leggen van de overledene;
 • Samen het vertrek van de opbaring inrichten;
 • De aangifte van overlijden verzorgen;
 • Foto´s maken ter herinnering;
 • Samen de kist sluiten;
 • De afscheidsplechtigheid invullen;
 • De overledene naar het graf dragen;
 • Een dankwoord verzorgen aan het einde van de uitvaart.

Wanneer de familie dit liever niet wil, verzorgen wij dit natuurlijk allemaal.

Schwarte Uitvaartondersteuning
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Goedkoopste uitvaartproducten online kopen. Persoonlijk en betrouwbaar.

Online bestellen van een uitvaartproducten voelt misschien wat vreemd, maar het is wel prettig om in alle rust, in uw eigen omgeving de diverse mogelijkheden te bekijken. En u kunt ervan op aan: welk u goedkoopste uitvaartproducten ook kiest.

u vindt hier de bv: de goedkoopste uitvaartkist.

Er zijn verschillende materialen, kleuren en maten te bestellen, ons assortiment is ruim. De ervaring leert dat het kiezen van een uitvaartkist, hoe verdrietig de omstandigheden ook zijn, kan helpen in het proces van verlies en rouw. Het kan helpen om praktisch ergens mee bezig te zijn, met in uw achterhoofd de wens van uw dierbare.

Wat gebeurt er na het plaatsen van een bestelling?

Zodra u bij Schwarte uitvaartondersteuning een keuze heeft gemaakt en een bestelling heeft geplaatst nemen we  binnen 1 uur contact met u op. Dan bespreken we uw wensen verder persoonlijk. We leveren de goedkoopste uitvaartproducten vervolgens volgens afspraak, binnen enkele uren, bij u thuis of bij de uitvaartondernemer. Zodra de kist daar is geleverd ontvangt u direct een sms of email ter bevestiging. De bezorging zal altijd discreet plaatsvinden. Onze wagens zijn altijd ongedecoreerd, en onze chauffeurs zijn netjes en vriendelijk.

BTW

Al onze prijzen zijn inclusief btw.

Wij verzorgen door heel Nederland eerbiedwaardige uitvaarten, begeleid door professionele uitvaartverzorgers uit uw eigen regio.

Uitvaart Ondersteuning Uitvaart Ondersteuning Uitvaart Ondersteuning Uitvaart Ondersteuning Uitvaart Ondersteuning

Uitvaart Ondersteuning Uitvaart Ondersteuning Uitvaart Ondersteuning Uitvaart Ondersteuning Uitvaart Ondersteuning

Schwarte Uitvaartondersteuning
Average rating:  
 0 reviews